Cum modificați perioada de facturare pentru un cont de găzduire

Oricând doriți puteți modifica perioada de facturare pentru un cont de găzduire web, VPS sau server dedicat. Pentru a face asta trebuie să parcurgeți următorii pași:

1. Accesați zona de client de la https://my.host-age.ro unde vă logați cu datele de client. Dacă nu mai știți parola de acces aveți link pentru a o reseta.

Accesare zona de client și link pentru resetarea parolei de acces


2. După ce vă logați în zona de client dați clic pe butonul Găzduire webVPS sau server dedicat apoi selectați pachetul pentru care doriți modificarea datei de facturare.

Selectare serviciu găzduire web pentru modificarea perioadei de facturare


3. În pagina următoare puteți vizualiza detaliile pachetului de ales (Găzduire web în cazul imaginii de sus și jos). Dați clic pe link-ul ”Modificare interval plată” din meniul din stânga.

Detalii pachet găzduire web și link pentru modificarea intervalului de plată


4. Din această pagină puteți alege noul interval de plată dorit. Recomandăm plata anuală deoarece este cel mai convenabil ca preț pentru dvs. După selectarea noului interval de plată dați clic pe butonul ”Modificare interval plată”.

Alegerea noului interval de plată pentru pachetul de găzduire web


Începând cu generarea următoarei facturi (15 zile înainte de data de expirare a contului de găzduire web) intervalul de plată va fi cel ales de dvs.