VPS

Bucurați-vă de controlul deplin al propriului server

 • VPS pe servere Enterprise găzduite în România

 • Servere virtuale cu sau fără management

 • Doar găzduire pe servere cu discuri SSD

 • Prețuri de la 10€/lună

VPS cu livrare imediată!

VPS-ul este soluția perfectă atunci când contul de găzduire web nu mai este suficient pentru nevoile dvs. iar un server dedicat nu se justifică pentru moment. Aceste servere virtuale se află pe un server fizic. Așa aveți resurse garantate și acces deplin, fără nici un fel de limitări.

VPS România: toate serverele virtuale din oferta noastră sunt găzduite într-un data center din București.
VPS-urile se află doar pe servere Enterprise de la Dell, au discuri SSD/NVMe și sunt dotate cu  procesoare minimum Intel Xeon E5-2680 v2 @ 2.80GHz și sunt conectate simultan la mai mulți provideri de Internet.

Opțional puteți alege cPanel & WHM cu sau fără administrare. cPanel vă oferă o interfață ușor de folosit pentru fiecare cont de hosting creat iar WHM vă ușurează administrarea serverului. În plus aveți și certificate SSL gratuite de la Let's Encrypt sau cPanel pentru toate domeniile și subdomeniile create.

Ce este mai potrivit nevoilor dvs.?

Scrieți-ne despre proiectul dvs. și vă vom propune cea mai convenabilă soluție.

vps hosting

VPS-1

10 GB spațiu SSD
1 vCPU core 2,8 Ghz
2 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
1 IP dedicat

10€/lună

VPS-2

40 GB spațiu SSD
1 vCPU core 2,8 Ghz
6 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
1 IP dedicat

20€/lună

VPS-3

70 GB spațiu SSD
4 vCPU core 2,8 Ghz
12 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
1 IP dedicat

40€/lună

VPS-4

100 GB spațiu SSD
6 vCPU core 2,8 Ghz
16 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
2 IP-uri dedicate

65€/lună

VPS-5

150 GB spațiu SSD
8 vCPU core 2,8 Ghz
24 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
2 IP-uri dedicate

90€/lună

VPS-6

200 GB spațiu SSD
10 vCPU core 2,8 Ghz
32 GB memorie RAM
Activare imediată
Consolă administrare
2 IP-uri dedicate

110€/lună

Informații VPS Hosting

 • Trafic nelimitat

 • Acces root (full SSH)

 • RAID 10

 • Start/Stop/Reboot

 • Diverse distribuții Linux

 • Spațiu backup

 • Găzduire pe discuri SSD

 • Raportări trafic/resurse

 • Servere Enterprise

Întrebări frecvente

Un server virtual vă permite să vă găzduiți site-uri sau aplicații. Găzduirea VPS este o soluție accesibilă pentru proprietarii de site-uri web care au trafic de nivel mediu sau ridicat sau pentru dezvoltatorii care au nevoie de cerințe tehnice speciale ce nu pot fi oferite pe găzduire web. Este un mediu virtualizat cu mai multe posibilități de a configura setările proprii ale serverului și de a gestiona resursele. Serverul VPS poate fi operat de la o linie de comandă (terminal) sau puteți instala orice panou de control utilizat în mod obișnuit.

Un astfel de serviciu vă oferă performanțe ridicate cu un mediu izolat în care procesorul, memoria RAM și stocarea sunt dedicate 100% și nu sunt partajate cu alte site-uri. Asta, în comparație cu găzduirea shared, are ca rezultat o performanță și o securitate mai mari, împreună cu mai multă flexibilitate și control asupra serverului.

Un server dedicat este un server fizic care se află în centrul de date. Serverul VPS face parte dintr-un server fizic dedicat cu sistemul său de operare și resurse virtuale precum memorie RAM, spațiu pe disc și CPU.

Timpul necesar pentru livrarea serviciului este de câteva minute. Pot exista însă situații când trebuie să așteptați câteva ore însă acestea ar fi situații cu adevărat excepționale.

Spre deosebire de pachetele de găzduire web unde suportul este inclus și nelimitat, pentru acest serviciu suportul nu este inclus. O soluție este să achiziționați și o licență cPanel, caz în care putem oferi suport tehnic contra-cost (70 lei/lună).

Puteți alege unul dintre următoarele sisteme de operare: CentOS 7, CentOS 8, Debian 8, Fedora 23, Scientific 6, SuSe 13.1, SuSe 13.2, Ubuntu 18.04, Ubuntu 20.04.

MAI AVEȚI O ÎNTREBARE?

Consultați baza noastră de cunoștințe

Scroll to Top