VPS Hosting
Servere virtuale

VPS Hosting

Bucură-te de controlul deplin al propriului server

VPS Hosting

VPS-1

10€/lună

VPS-2

20€/lună

VPS-3

40€/lună

VPS-4

65€/lună

VPS-5

90€/lună

VPS-6

110€/lună

Server VPS

Un server VPS în România este soluția perfectă atunci când contul de găzduire web nu mai este suficient pentru nevoile tale iar un server dedicat nu se justifică pentru moment. Aceste servere virtuale VM se află pe un server fizic. Așa ai resurse garantate și acces deplin, fără nici un fel de limitări.

VPS România

Serverele VPS hosting sunt găzduite într-un data center din București. VPS-urile se află doar pe servere Enterprise de la Dell, au discuri SSD/NVMe și sunt dotate cu procesoare minimum Intel Xeon Gold 6242 V2 @ 2.80GHz și sunt conectate simultan la mai mulți provideri de Internet.

cPanel & WHM

Opțional poți alege cPanel & WHM cu sau fără administrare. cPanel îți oferă o interfață ușor de folosit pentru fiecare cont de hosting creat iar WHM îți ușurează administrarea serverului. În plus ai și certificate SSL gratuite pentru toate domeniile și sub.domeniile create.

Informații VPS Hosting

Server VPS cu virtualizare KVM
Interfață de administrare complexă
Doar discuri SSD
Acces root (full SSH)
Multiple sisteme de operare
Raportări trafic/resurse
Activare instantă
Backup snapshot
Servere Enterprise

Întrebări frecvente

Un server virtual îți permite să găzduiești site-uri sau aplicații. Găzduirea VPS este o soluție accesibilă pentru proprietarii de site-uri web care au trafic de nivel mediu sau ridicat sau pentru dezvoltatorii care au nevoie de cerințe tehnice speciale ce nu pot fi oferite pe găzduire web. Este un mediu virtualizat cu mai multe posibilități de a configura setările proprii ale serverului și de a gestiona resursele. Serverul VPS poate fi operat de la o linie de comandă (terminal) sau poți instala orice panou de control utilizat în mod obișnuit.

Un astfel de serviciu vă oferă performanțe ridicate cu un mediu izolat în care procesorul, memoria RAM și stocarea sunt dedicate 100% și nu sunt partajate cu alte site-uri. Asta, în comparație cu găzduirea shared, are ca rezultat o performanță și o securitate mai mari, împreună cu mai multă flexibilitate și control asupra serverului.

Un server dedicat este un server fizic care se află în centrul de date. Serverul VPS face parte dintr-un server fizic dedicat cu sistemul său de operare și resurse virtuale precum memorie RAM, spațiu pe disc și CPU.

Spre deosebire de pachetele de găzduire web unde suportul este inclus și nelimitat, pentru acest serviciu suportul nu este inclus. O soluție este să achiziționezi și o licență cPanel, caz în care putem oferi suport tehnic contra-cost.

KVM este tehnologia de virtualizare Linux lider în industrie pentru virtualizare completă. Este un modul de nucleu, care este îmbinat în nucleul principal Linux și rulează cu performanțe aproape native pe tot hardware-ul x86 cu suport pentru virtualizare, fie Intel VT-x, fie AMD-V.

Cu KVM puteți rula atât Windows, cât și Linux în mașini virtuale (VM), unde fiecare VM are hardware privat, virtualizat: o placă de rețea, un disc, un adaptor grafic etc. Rularea mai multor aplicații în VM pe un singur sistem vă permite să salvați putere și reduce costurile, oferindu-vă în același timp, flexibilitate.

Mai ai o întrebare?

Consultă baza noastră de cunoștințe