Soluție profesională de găzduire Business Email

Găzduire Business Email
Găzduire Business Email

Business
Pro Mail A

8€/lună

Business
Pro Mail B

13€/lună

Business
Pro Mail C

25€/lună

Business
Pro Mail D

45€/lună

Business
Pro Mail E

90€/lună

Business
Pro Mail F

130€/lună

Informații pachete hosting profesional Business Email

Antivirus și antispam

Servere în România

Interfață cPanel Mail

Adrese email nelimitate

Backup-uri multiple

99.99% Uptime

POP3, IMAP, Webmail

Suport nelimitat

HDD Raid 10

Întrebări frecvente

Spre deosebire de emailul inclus în fiecare pachet de găzduire web, cel din Business Email oferă spațiu de stocare foarte mare. Pachetele de găzduire email au până la 600GB spațiu pe disc.

Orice pachet de găzduire email poate fi folosit pe oricâte dispozitive (calculator, smartphone sau tabletă). Recomandăm să setezi conturile de email ca IMAP pe toate dispozitivele astfel încât contul de email să se sincronizeze în permanență pe toate dispozitivele unde este configurat.
Vezi pagina cu instrucțiuni pentru configurarea clientului de e-mail.

Da, în fiecare noapte se efectuează automat backup pentru toate conturile de hosting Business Email. Backup-ul se face pe servere locale și externe (Amsterdam) astfel: zilnic și se păstrează cel puțin ultimele 7 backup-uri și 3 backup-uri lunare. Backup-ul este inclus în abonament, nu trebuie să plătești suplimentar pentru acest serviciu.

Este recomandat să alegi un pachet email business dacă ai deja un pachet de găzduire web la noi și spațiul a devenit insuficient iar pachetul nu mai poate fi upgradat. De asemenea, prețul pentru găzduirea emailurilor este mai mic per GB comparativ cu prețul plătit per GB într-un pachet de găzduire web.

Sau dacă site-ul este găzduit la o platformă de genul Gomag.ro, Wix, Shopify etc și acea platformă nu îți oferă și servicii de email.

Mai ai o întrebare?

Consultă baza noastră de cunoștințe