Cum faceți o verificare de domeniu

Cum faceți o verificare de domeniu

Ce este un nume de domeniu?

În termeni simpli, numele dvs. de domeniu este adresa dvs. web. Aceasta este adresa pe care oamenii o vor introduce într-un browser web atunci când doresc să vă viziteze site-ul web. Numele de domeniu este unic pentru site-ul dvs. și, odată ce îl cumpărați și îl înregistrați, nicio altă companie nu îl poate revendica – dar trebuie să îl reînnoiți cel puțin în fiecare an. Un nume de domeniu bun reflectă numele și marca companiei dvs. Acest lucru este important deoarece numele respectiv se află, de obicei în adresa dvs. de e-mail și va identifica în mod clar comunicările dvs. către clienți.

Ce este CDN și de ce ar trebui să-l folosiți

Ce este un CDN și de ce ar trebui să-l folosiți

Un CDN (Content Delivery Network) este o rețea de servere aflate în diverse țări (cele mai serioase servicii CDN au servere distribuite pe toate continentele) și interconectate care lucrează împreună pentru a permite transferul mai rapid al fișierelor necesare încărcării unei pagini web (cum ar fi imagini, fișiere .css și .js, fonturi, videoclipuri etc).

Cunoscute și sub denumirea de rețele de distribuție a conținutului, CDN-urile introduc un număr de servere intermediare în centre de date situate strategic, care stochează și livrează conținut în cache. Scopul lor principal este de a reduce distanța fizică dintre serverul „de origine” al site-ului web și utilizatorul final.

Resurse noi, prețuri în euro și modificări de preț din 12 martie 2023

Resurse noi pentru pachetele de hosting și prețuri în euro.

În ultimul an am adus o serie de îmbunătățiri serviciilor oferite. Am migrat toate serverele la LiteSpeed pentru o mai mare stabilitate și încărcare mai rapidă a paginilor web, am adăugat Php X-Ray și AccelerateWP precum și Hosting DNS gratuit.

Începând cu 1 ianuarie 2023 am mărit din nou resursele pentru pachetele de găzduire web după cum urmează:

PachetResurse vechiResurse noi
Basic200M RAM1GB RAM
Standard800M RAM / 12GB spațiu2GB RAM / 20GB spațiu
Medium1GB RAM / 30GB spațiu2GB RAM / 50GB spațiu
Enterprise2GB RAM / 50GB spațiu3GB RAM / 80GB spațiu

Cele mai cunoscute mituri despre transferul numelor de domenii

Transfer domenii

Doriți să aveți toate domeniile într-un singur cont împreună cu serviciile de găzduire web? Tot ce trebuie să faceți este să vă transferați numele de domenii la Host-Age.ro și astfel veți avea toate serviciile într-un singur loc iar în plus veți economisi și bani pe lângă timp.

Iată câteva mituri pe care le-am întâlnit în cei peste 21 de ani de când există Host-Age.ro despre transferurile de nume de domenii și de ce ar trebui să le ignorați.

Transferul unui domeniu durează în 5-7 zile, pentru .com .net .it de ex. Pentru domeniile .ro și .eu transferul se face instant.

Migrare sistem evidență clienți

Migrare sistem de evidență clienți

Căutăm mereu ce este mai bun pentru clienții noștri și de aceea migrăm sistemul nostru de gestionare a clienților. Migrarea va începe vineri, 29.04.2022 începând cu ora 20.00 iar în acest timp interfața nu va putea fi accesată. De asemenea în acest timp nu vor putea fi plasate comenzi online. Migrarea nu ar trebui să dureze mai mult de trei ore.

Odată finalizat acest transfer, noua interfață va înlocui tot ce există în prezent la https://my.host-age.ro. În noul sistem vor fi de asemenea toate facturile emise până în prezent precum și toate tichetele.

Imediat după migrare în cazul în care primiți un e-mail confuz de la noi (posibilitate extrem de mică) vă rugăm să dați reply acelui e-mail și vom clarifica situația în cel mai scurt timp. Ne pare rău pentru orice confuzie cauzată dacă veți primi un astfel de e-mail nedorit de la noi.

Facturile vor arăta diferit decât cele din prezent dar nu se modifică datele firmei, contul IBAN etc.

Odată cu trecerea la noua interfață de administrare vom trimite mesaje e-mail de fiecare dată când va fi programată o lucrare de mentenanță sau când vor fi incidente neprevăzute.

Aceste modificări ar trebui să ușureze lucrurile în general atât pentru dvs. cât și pentru noi.

Dacă aveți întrebări despre migrare vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Atenție! Tentative de furt a parolei contului de e-mail

Tentative de furt a parolei contului de e-mail

În ultima vreme mai mulți clienți ne-au anunțat că au primit diverse mesaje în care li se solicita introducerea parolei contului de e-mail în caz contrar contul le va fi suspendat.

Aceste e-mailuri sunt false și nu sunt trimise de către serverele noastre, prin urmare vă recomandăm să ștergeți imediat astfel de mesaje și mai ales să nu dați click pe nici un link din aceste de mesaje.

Atacatorii care trimit astfel de mesaje vă trimit link către un site ce seamănă cu cPanel sau webmail în care au instalat programe ce rețin parola introdusă de dvs. și o stochează pentru ca mai apoi odată ce au obținut acces la contul dvs. de e-mail vor începe să trimită mesaje nesolicitate (Spam) astfel domeniul precum și IP-ul serverului sau IP-ul dedicat vor fi incluse pe diverse ”black list”-uri de spam. Asta va afecta foarte tare activitatea de trimitere e-mailuri, cele mai multe mesaje pe care le veți trimite vor fi respinse de către serverul destinatar.

8 sfaturi pentru securizarea WordPress

Sfaturi pentru securizarea WordPress

Când vine vorba de securitatea WordPress, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a preveni hackerii și exploata vulnerabilitățile. Așadar, astăzi vă vom împărtăși câteva sfaturi, strategii și tehnici pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți securitatea WordPress și pentru a avea site-ul protejat.
În acest articol vă vom împărtăși cele mai bune opt sfaturi pentru a vă menține site-ul în siguranță.

Scroll to Top