Certificate SSL

Certificate SSL, Host-Age.ro

12 tipuri de certificate SSL cu prețuri începând de la 11€/an

Certificate SSL, Host-Age.ro

Sectigo

Positive SSL

11€/an

Sectigo
Essential SSL

30€/an

Sectigo Positive


 SSL Wildcard

85€/an

GeoTrust True 


BusinessID Wildcard

400€/an

GeoTrust

Rapid SSL

15€/an

GeoTrust
Quick

SSL Premium

75€/an

GeoTrust
True BusinessID SSL

95€/an

GeoTrust
Rapid SSL Wildcard

130€/an

Sectigo
EV SSL

210€/an

GeoTrust
True BusinessID EV

230€/an

Sectigo Positive SSL
EV Multi-Domain

300€/an

Sectigo
Code Signing

500€/an - 700€/2 ani - 900€/3 ani

Ce este un certificat SSL?

SSL (Secure Sockets Layer) și succesorul său TLS (Transport Layer Security) sunt metode folosite pentru a securiza și cripta date confidențiale, cum ar fi tranzacții cu carduri de credit, useri și parole sau orice alte date și tranzacții trimise pe Internet între serverul web și utilizator. Paginile web securizate sunt cele cu care au https:// în adresa URL.

Certificate SSL cu validarea domeniului - DV

Acesta se generează în câteva minute și nu necesită decât confirmarea prin e-mail a unei adrese de tipul admin@domeniu.ro sau webmaster@domeniu.ro. Acest tip de certificat SSL este oferit gratuit și cu orice cont de găzduire web.

Certificate SSL cu validarea companiei - OV

Acest tip de este recomandat companiilor mari pentru a oferi încredere suplimentară. Pentru un astfel de certificat este necesar să trimiteți anumite documente ale firmei.

Certificate SSL cu validare extinsă - EV

Cel mai înalt nivel de securitate pentru certificate SSL. Recomandat pentru magazine online foarte mari, bănci etc. În browser la ”Informații despre certificat” apare numele companiei care-l deține precum și adresa. Pentru achiziționarea unui certificat SSL EV timpul necesar este de aproximativ o săptămână iar procedura este ceva mai greoaie.

Gratuit! Certificate SSL pentru clienții de găzduire web

Începând cu anul 2017 toți clienții de găzduire web beneficiază de certificate SSL gratuite de la Let’s Encrypt. Vezi detalii despre generarea certificatelor SSL gratuite 

SSL plan

Informații despre certificate SSL

relax sleep

Întrebări frecvente

1. Certificatele SSL te ajută să obții încrederea vizitatorilor site-ului tău și a viitorilor cumpărători. Acest lucru este deosebit de important pentru magazinele online de exemplu, adică pentru platformele în care vizitatorii introduc datele private.

2. Vei primi micul lacăt pe bara de adrese a site-ului web. În acest fel, vizitatorii site-ului pot vedea imediat că site-ul este de încredere.

3. Acceptă în siguranță tranzacții cu carduri de credit pe site-ul tău. Asigură-te că datele sensibile ale clienților tăi vor fi securizate și criptate. 

4. Vi obține o poziționare mai bună în căutările pe Google. Din iulie 2018, Google a anunțat că site-urile web care nu sunt de încredere vor coborî din partea de sus a rezultatelor în căutări.

Poți consulta pagina https://www.digicert.com/kb/csr-creation.htm unde ai toate informațiile necesare pentru generarea fișierul .csr necesar generării certificatelor SSL.

În mod normal certificatele se emit pentru un singur domeniu sau un sub.domeniu dacă este un certificat simplu. Însă cu certificate wildcard (Wildcard SSL) poți securiza toate sub.domeniile unui domeniu indiferent de numărul lor plus domeniul principal.

Sigur că da. Certificatul SSL e poate instala pe orice fel de server și nu limităm achiziționarea lor doar pentru site-urile găzduite la noi.

Certificatul SSL oferă în mediul online încredere atunci când un utilizator vizitează site-ul deoarece bara browserului său va afișa o pictogramă cu un lacăt și prefixul https://

Poți adăuga, de asemenea, un „site seal” (un cod html furnizat de semnatarul certificatului, cod pe care să-l puneți în site) site-ului tău pentru a arăta vizitatorilor că site-ul este verificat și securizat. Utilizatorii pot da clic pe sigiliu pentru a vedea starea și detaliile certificatului folosit, văzând că este sigur să transmită informații sensibile prin site-ul tău web.

Mai ai o întrebare?

Consultă baza noastră de cunoștințe