Servere dedicate în România

Servere dedicate România

Fără vecini de server, tot serverul este al tău!

Servere dedicate România

SD-1

125€/lună

SD-2

150€/lună

SD-3

140€/lună

SD-4

160€/lună

SD-5

210€/lună

SD-6

250€/lună

SD-1

125€/lună

SD-2

150€/lună

SD-3

140€/lună

SD-4

160€/lună

SD-5

210€/lună

SD-6

250€/lună

Servere fără limitări

Pe un server dedicat nu mai ai nici un fel de limitări de consum hardware sau limitări de instalare și configurare software. Nu ai vecini pe server, nu te deranjează nimeni. Serverul îți este la dispoziție în totalitate.

Servere cu putere

Serverele dedicate sunt pentru cei care au nevoie de putere mare de calcul și pentru website-uri cu un trafic foarte mare. Este preferat de cei care doresc un control deplin asupra serverului. Pasul firesc după găzduire web și VPS.

cPanel & WHM Server

Pe un server dedicat poți instala orice distribuție de Linux vrei. Îți oferim și licențe cPanel, cel mai popular și performant panou pentru administrare servere destinate pentru găzduirea de site-uri.

Informații servere dedicate în România

Servere cu trafic nelimitat

Data center București

Rețea ultra-rapidă

Servere cu acces root (full SSH)

Opțional cPanel+WHM

Multiple conexiuni

Linux preinstalat

Servere dedicate customizabile

Servere Enterprise

Întrebări frecvente

Serverele dedicate din oferta noastră sunt oferite fără management. Dacă totuși vrei administrarea serverului din partea noastră, o putem oferi dacă ai achiziționată și o licență de cPanel.

Nu, pentru acestea nu se oferă spațiu de backup. Puteți face backup pe un alt HDD/SSD intern sau dacă vrei unul extern te rugăm să ne contactezi și sigur vom găsi o soluție potrivită.

Livrarea se face în timpul specificat de la confirmarea plății pentru fiecare server dedicat în parte (în general 1-6 ore). Pot configurări speciale pot apărea mici întârzieri dar nu mai mult de 7 zile iar aceste situații sunt extrem de rare.

Sigur că da. Dacă în ofertă nu este ceea ce îți trebuie și vrei o anumită configurație pentru un server dedicat te rugăm să ne contactezi pentru oferte personalizate.

Mai ai o întrebare?

Consultă baza noastră de cunoștințe