Chiar așa, unde locuiește site-ul tău? 🙂 V-am prezentat, într-un articol precedent, diferențele între shared hosting/ VPS hosting și server dedicat.

Reluăm aceste diferențe, de data aceasta printr-un info-graphic metaforic:

Dacă alegi shared hosting, site-ul tău va locui într-un apartament, de cele mai multe ori mobilat cu tot ceea ce ai nevoie; partea mai puțin bună este că imparți facilitățile cu ceilalți vecini: dacă unul dă o petrecere zgomotoasă, vei auzi și tu. La fel, dacă site-ului tău îi place să dea petreceri mai tot timpul va trebui să-și caute alt loc. Shared hosting-ul este ales de cei mai mulți utilizatori, are cele mai mici costuri și este recomandat pentru site-uri cu trafic moderat. Află detalii despre ofertele de shared hosting Host-Age.ro.

VPS – Virtual Private Servers se aseamănă cu un loc într-o vilă: mai mare decât un apartament, cu mai multe facilități proprii. Poți face orice modificări vrei în spațiul tău, iar pereții sunt mai groși și ai mai puțini vecini. 🙂 Totodată, dacă site-ul este “petrecăreț”, lumea nu este deranjată. VPS înseamnă mai mult control și performanță îmbunătățită – află detalii despre ofertele de VPS hosting propuse de Host-Age.ro.

Ei, și la final vorbim de server dedicat: toată casa este a ta, nu te deranjeaza nimeni, poti ține oricâte petreceri vrei (desigur, dacă încape toată lumea în casă) – ești stapân peste tot. Un server dedicat îți oferă flexibilitate completă și o performanță superioară, recomandată mai ales pentru siteu-rile cu trafic mare. Vezi oferta de server dedicat Host-Age.ro

tipuri de web hosting

Scroll to Top