Unde locuiește site-ul dvs.?

Chiar așa, unde locuiește site-ul dvs.? 🙂 V-am prezentat, într-un articol precedent, diferențele între găzduire web shared/ VPS hosting și server dedicat.

Reluăm aceste diferențe, de data aceasta printr-un info-grafic metaforic:

Dacă alegeți găzduire web shared, site-ul va locui într-un apartament, de cele mai multe ori mobilat cu tot ceea ce are nevoie; partea mai puțin bună este că împărțiți facilitățile cu ceilalți vecini: dacă unul dă o petrecere zgomotoasă, veți auzi și dvs. La fel, dacă site-ului dvs. îi place să dea petreceri mai tot timpul va trebui să-și caute alt loc. Așadar, vedeți când este cazul să schimbați hostingul. Găzduirea web shared este aleasă de cei mai mulți utilizator pentru că are cele mai mici costuri și este recomandat pentru site-uri cu trafic moderat.

VPS – Virtual Private Servers se aseamănă cu un loc într-o vilă: mai mare decât un apartament, cu mai multe facilități proprii. Puteți face orice modificări vreți în spațiul dvs., iar pereții sunt mai groși și ai mai puțini vecini. Totodată, dacă site-ul este “petrecăreț”, lumea nu este deranjată. VPS înseamnă mai mult control și performanță îmbunătățită – aflați detalii despre ofertele de VPS hosting propuse de Host-Age.ro.

Ei, și la final vorbim de server dedicat: toată casa este a dvs., nu vă deranjează nimeni și puteți ține oricâte petreceri vreți (desigur, dacă încape toată lumea în casă) – sunteți stapân peste tot. Un server dedicat vă oferă flexibilitate completă și o performanță superioară, recomandată mai ales pentru siteu-rile cu trafic mare. Vedeți oferta de server dedicat Host-Age.ro și cum alegi între servere VPS sau servere dedicate

tipuri de web hosting

Articole recente