domenii web - varietateaExista nenumarate companii, din tara si din strainatate, prin intermediul carora va puteti inregistra domeniul web. Iata cateva dintre motivele pentru care va recomandam sa alegeti Host-Age.ro cand doriti sa cumparati un domeniu, fie domeniu.ro, domeniu .com sau cu alta extensie.

 1. Host-Age.ro este partener RNC-Rotld (autoritatea domeniilor .ro) inca din anul 2002
 2. Domeniile .ro sunt activate imediat dupa ce avem dovada platii
 3. Tarifele pe care vi le propunem pentru domeniile .ro sunt printre cele mai mici de pe piata (pornind de la 120 ron, in cazul domeniilor cu pachete de hosting)
 4. Domeniile web (cu exceptia domeniilor .ro) beneficiaza gratuit de Child Name Server, DNS Zone management si Domain Forwarding (nefiind obligatorie cumpararea unui pachet de hosting pentru a avea acces la zona DNS a domeniului)
 5. Dupa expirarea unui domeniu web, acesta are o perioada de gratie de 30 de zile in care poate fi reinnoit fara costuri suplimentare (doar costul anual), si, dupa expirarea acestei perioade, inca o luna de “carantina”, in care putei avea din nou domeniul respectiv, daca platiti suma aferenta reactivarii domeniului. (In cazul domeniilor .eu, acestea intra direct in perioada de carantina, dupa ziua expirarii)
 6. Puteti plati orice domeniu online (cu card bancar) sau prin transfer bancar
 7. Domeniile inregistrate prin Host-Age.ro sunt proprietatea dumneavoastra.
 8. Printre cele mai mici tarife de pe piata pentru extensiile .com, .net, .org sau .info
 9. Avem 10 ani experienta in web hosting si domenii web
 10. Am inregistrat pana in prezent peste 7000 de domenii web (mai precis, 7250 pana pe 1 iunie 2011)

Pentru lista completa de preturi si TLD-urile pentru care inregistram domenii, va invitam sa accesati sectiunea Inregistrare domenii web

1 thought on “De ce sa inregistrez domeniul web (.ro, .com) prin Host-Age.ro?”

 1. Buna ziua,
  De ce nu faceti contracte pe mai mult de 1 an si promotie functie de cit de lung este contractul cum fac multi ceilalti.Adica dau acum un ban si citiva ani nu-mi mai bat capul cu plata sau cu perioada de gratie.
  Respect

Comments are closed.

Scroll to Top