meniu cPanel VPS optimizatControl Panel-ul de web hosting este o platforma pentru configurarea site-urilor si managementul de software. Acest tip de platforme sunt printre cele mai vandute software-uri din lume.

Providerul de web hosting Host-Age.ro utilizeaza cea mai populara, stabila si utilizata aplicatie: cPanel. Iata cateva dintre motivele pentru care veti fi multumit de aplicatia tip control panel pe care v-o punem la dispozitie:

  1. Compatibilitate cu numeroase sisteme de operare si medii virtuale, printre care CentOS, RedHat, FreeBSD, CloudLinux, KVM, Microsoft Server Hyper-V, Virtuozzo – iar dezvoltatorii isi propun sa creeze compatibilitate cu OS X.
  2. Interfata prietenoasa, reprezentata prin icon-uri intuitive cu navigare foarte simpla. Pentru a va familiariza cu interfata, sunt disponibile tutoriale video “Getting Started Wizards”, astfel incat veti cunoaste intr-un timp foarte scurt toate functiile si setarile disponibile in cPanel.
  3. Cea mai stabila aplicatie tip Control Panel, cu un nivel inalt de securizare: protectie impotriva virusilor, detectie rootkits, protectie impotriva atacurilor tip XSRF si XSS.
  4. Permite implementarea unor sisteme third-party, precum Fantastico, program ce actioneaza ca un instalator automat de scripturi, cu o baza de date imensa de programe (de la bloguri – wordpress, la forumuri – phpbb, sisteme de e-commerce si cms-uri – vedeti lista completa aici: https://netenberg.com/fantastico.html)
  5. Platforma extensibila, permite adaugarea de noi functionalitati prin intermediul APIs, ce permit automatizarea anumitor procese.
  6. Permite brandingul interfetei, prin modificarea logoului si a intregului vizual, cu ajutorul utilitarului “Branding Editor”
  7. Este accesibil si de pe telefoanele mobile

O versiune demo a cPanel, unde puteti testat toate functiile prezentate mai sus, este diponibila la adresa https://demo.cpanel.net

Iata doar cateva dintre motivele pentru care administrarea siteurilor dumneavoastra la Host-Age.ro va fi extrem de simpla. Vedeti lista detaliata de pachete de hosting pe care vi le oferim – https://www.host-age.ro/gazduire-web/

Scroll to Top