Software de Control Panel pentru hosting: de ce cPanel

meniu cPanel VPS optimizat

Control Panel-ul de web hosting este o platformă pentru configurarea site-urilor și managementul de software. Acest tip de platforme sunt printre cele mai vândute software-uri din lume.

Noi vă oferim cea mai populară, stabilă și utilizată aplicație: cPanel. Iată câteva dintre motivele pentru care veți fi mulțumit de aplicația tip control panel pe care v-o punem la dispoziție:

  1. Compatibilitate cu numeroase sisteme de operare și medii virtuale, printre care CentOS, RedHat, FreeBSD, CloudLinux, KVM, Microsoft Server Hyper-V, Virtuozzo – iar dezvoltatorii își propun să creeze compatibilitate cu OS X.
  2. Interfată prietenoasă, reprezentată prin icon-uri intuitive cu navigare foarte simplă. Pentru a vă familiariza cu interfața, sunt disponibile tutoriale video cPanel, astfel încât veți cunoaște într-un timp foarte scurt funcțiile și setările disponibile în cPanel.
  3. Cea mai stabilă aplicație tip Control Panel, cu un nivel înalt de securizare: protecție împotriva virușilor, detecție rootkits, protecție împotriva atacurilor tip XSRF si XSS.
  4. Permite implementarea unor sisteme third-party, precum Fantastico, program ce actionează ca un instalator automat de scripturi, cu o bază de date imensă de programe (de la bloguri – WordPress, la forumuri – phpbb, sisteme de e-commerce și CMS-uri – vedeți lista completă aici: https://netenberg.com/fantastico.html)
  5. Platforma extensibilă, permite adăugarea de noi funcționalități prin intermediul APIs, ce permit automatizarea anumitor procese.
  6. Permite brandingul interfeței, prin modificarea logoului și a întregului vizual, cu ajutorul utilitarului “Branding Editor”
  7. Este accesibil și de pe telefoanele mobile

Un cont de hosting fără cPanel nu este ceva foarte simplu, presupune cunoștiințe vaste de Linux sau Windows Server.
O versiune demo a cPanel, unde puteți testat toate funcțiile prezentate mai sus este diponibilă la adresa https://demo.cpanel.net

Iată doar câteva dintre motivele pentru care administrarea site-urilor dumneavoastră la Host-Age.ro va fi extrem de simplă. Vedeți lista detaliată a pachetelor de găzduire web pe care vi le oferim

Articole recente