Cele mai cunoscute mituri despre transferul numelor de domenii

Transfer domenii

Doriți să aveți toate domeniile într-un singur cont împreună cu serviciile de găzduire web? Tot ce trebuie să faceți este să vă transferați numele de domenii la Host-Age.ro și astfel veți avea toate serviciile într-un singur loc iar în plus veți economisi și bani pe lângă timp.

Iată câteva mituri pe care le-am întâlnit în cei peste 21 de ani de când există Host-Age.ro despre transferurile de nume de domenii și de ce ar trebui să le ignorați.

Transferul unui domeniu durează în 5-7 zile, pentru .com .net .it de ex. Pentru domeniile .ro și .eu transferul se face instant.

Transferul domeniului va opri funcționarea site-ului meu

Fals. Totul va funcționa fără nici un fel de întrerupere pe toată perioada transferului. Singurul neajuns pe perioada transferului poate fi imposibilitatea de a modifica DNS-urile domeniului.

Transferul unui domeniu costă, de ce aș plăti?

Fals. Pentru domeniile .ro nu se percepe nici o taxă. Pentru celelalte se percepe taxa pentru reînnoirea cu un an a domeniului, an ce se adaugă la actuala dată de expirare. De exemplu dacă domeniul dvs. .com expiră pe 26 octombrie 2024 și inițiați transferul azi, 11 decembrie 2022, după finalizarea transferului domeniul va expira pe data de 11 decembrie 2025. Așadar puteți vedea că transferul unui domeniu de la un alt registrar nu costă absolut nimic.

Este complicat să transfer un domeniu

Fals. Transferurile de domenii sunt simple și vă iau doar câteva minute din timpul dumneavoastră.
Va trebui să faceți doi pași pentru a vă transfera domeniul. Mai întâi, accesați interfața de client de la actualul furnizor și deblocați numele domeniului. În al doilea rând, cereți registratorului codul de autorizare a transferului (numit și cod EPP).

Fie folosiți formularul nostru online pentru transfer domenii fie ne furnizați acest cod și transferul dvs. începe. Transferul domeniului poate dura cinci zile, dar nu trebuie să faceți nimic în acest timp.

Unii registratori de nume de domenii fac inutil de dificil transferul de domenii. Unii vă vor întârzia trimiterea codului de autorizare. Dar toți registratorii sunt obligați să vă permită să vă transferați numele de domeniu și durează doar câteva minute.

Nu economisesc mulți bani

Fals. Poate la prima vedere 5 sau 10 lei economisiți pentru un domeniu nu vi se pare mult dar înmulțiți această cifră cu 10 (ani) și eventual cu numărul total de domenii pe care le dețineți și asta vă va face să decideți imediat transferul domeniului la Host-Age.ro

În cazul în care acest articol v-a convins, atunci puteți începe să transferați domenii la noi. Pentru orice întrebări legate de domenii vă invităm să ne contactați și vă vom răspunde imediat.

Articole recente