G Suite by Google

Știți ceva mai bun decât Gmail?
Un Inbox de Gmail fără limitarea @gmail.com în adresă

G Suite by Google

Business e-mail, calendar, editor text, calcul tabelar, spațiu de stocare și multe altele…

E-mail personalizat pentru domeniul dvs., spațiu de stocare (partajat sau nu) online în cloud, calendar partajat între toți colegii și multe altele pentru prețuri de la doar 30 de lei/lună pentru fiecare căsuță de e-mail activată. Și primiți 30Gb spațiu de stocare pentru e-mailuri și documente.

gsuite-google
gsuite-gmail

Gmail pentru @domeniu.ro

Știți ceva mai bun decât Gmail? Un Inbox de Gmail fără limitarea @gmail în adresă. Înregistrați-vă propriul domeniu (dacă nu-l aveți deja) și creați-vă adrese de e-mail de genul nume@domeniu.ro sau salut@eusunt.ninja. Veți avea parte de toate funcțiile oferite de Gmail, doar că de acum înainte vă veți promova propriul domeniu cu fiecare e-mail trimis.

Funcționează pe orice dispozitiv

Ați încercat să deschideți documente create în programe pe care nu le dețineți? Sau pe un sistem de operare pe care nu-l folosiți? Când utilizați Google Docs, Sheets sau Slides ceea ce faceți va arăta exact la fel pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, computer) și va putea fi accesat și modificat de oriunde. Face colaborarea cu adevărat ușoară. Toate fișierele vor fi disponibile în Google Drive, pentru care primiți un spațiu de 30Gb.

gsuite-google-docs
Scroll to Top