Host-Age.ro Web Hosting

G Suite by Google Cloud

Business email, calendar, spațiu de stocare și multe altele...

Email personalizat pentru domeniul tău, spațiu de stocare (partajat sau nu) online în cloud, calendar partajat între toți colegii și multe multe altele pentru prețuri de la doar 25 de lei/lună pentru fiecare căsuță de email activată. Și primești 30Gb spațiu de stocare pentru emailuri și documente.


G Suite by Google CloudsG Suite Gmail

Gmail pentru emailul tău

Știi ceva mai bun decât Gmail? Un Inbox de Gmail fără limitarea @gmail în adresă. Înregistrează-ți propriul domeniu (dacă nu-l ai deja) și crează-ți adrese de email de genul numeletau@domeniultau.ro sau hello@suntun.ninja. Vei avea parte de toate funcțiile fantasticele oferite de Gmail, doar că de acum înainte îți vei promova propriul domeniu cu fiecare email trimis.Funcționează pe orice dispozitiv

Ai încercat să deschizi documente create în programe pe care nu le deții? Sau pe un sistem de operare pe care nu-l folosești? Când utilizezi Google Docs, Sheets sau Slides ceea ce faci va arăta exact la fel pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, computer) și va putea fi accesat și modificat de oriunde. Face colaborarea cu adevărat ușoară. Toate fișierele vor fi disponibile în Google Drive pentru care primești un spațiu de 30Gb.


G Suite Google Docs