Host-Age.ro Web Hosting

Transfer FTP

Deschide ticket
Detalii tehnice
Tutoriale video
Upload FTP
Configurare e-mail
Linia

Configurare FileZilla

Pentru a încărca site-ul pe server puteți folosi un client de FTP. Dacă nu aveți unul puteți folosi FileZilla (care este gratuit și există în varianta de Windows, Mac OS X și Linux) pe care îl poți descărca de aici http://filezilla-project.org newpage

După instalare și deschiderea programului FileZilla, selectezi din meniu Fișier/Manager site-uri (shortcut: CTRL+S) și va apărea o fereastră ca cea din imaginea de mai jos. La Adresă/Host: scrie numele site-ului, la Protocol: selectează FTP - File Transfer Protocol, la Criptare/Encryption selectează Use Explicit FTP over TLS if available (Atenție! pe unele conexiuni este posibil să nu funcționeze cu această setare, încearcă cu Only use plain FTP), la Utilizator: scrie userul de cPanel iar la Parola: parola de cPanel (userul și parola de cPanel au fost trimise prin e-mail la activarea contului).


Configurare Filezilla

După ce ai efectuat setările de mai sus apasă pe TAB-ul Setări transfer unde bifezi opțiunea Pasiv apoi Limitare număr de conexiuni simultane și scrie 1.
Configurare Filezilla

Acum te poți conecta la server prin apăsarea butonului Conectare.

Atenție!
Pagina principală trebuie să se numească index.html sau index.htm sau index.php. Tot conținutul site-ului trebuie încărcat în folderul public_html

Este necesar să activați "Passive (PASSV) Mode" din Settings/Preferences a clientului de FTP.

Bara

Configurare Adobe Dreamweaver

În Site Definition selectezi site-ul apoi la rubrica Remote Info/Access: selectezi FTP și completezi cu date ca în imaginea de mai jos:
Configurare Adobe Dreamweaver
Bara

Configurare Total Commander

Pentru a te conecta din Total Commander la serverul web, pornește aplicația Total Commander iar din meniu selectezi Net apoi FTP Connection (sau CTRL+F) și în fereastra nou deschisă click pe New connection. În această fereastră completezi datele ca în imaginea de mai jos.

Configurare Total Commander