Configurare Windows
Mobile 6

Configurare Email

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Windows Mobile 6.x.

1. Deschideți programul Messages din Start. Pe ecran va apărea un meniu cum este cel din imaginea de mai jos. Dați click pe New E-mail Account.
screenshot pc windows mail

2. În câmpul E-mail address scrieți adresa de e-mail. Debifați opțiunea Try to get e-mail settings automatically from the Internet. Click pe Next.
windows messaging configurarea contului

3. În câmpul Your name scrieți Numele dvs. La Account display name puneți un nume generic pentru acest cont de e-mail. Click pe Next.
windows messaging  inregistrarea contului

4. La Incoming mail server scrieți numele domeniului dvs. La Account type selectați POP3 sau IMAP4. Click pe Next.
alegerea tipului de cont messaging windows

5. La User name scrieți adresa întreagă de e-mail. La Password scrieți parola setată din cPanel la crearea contului de e-mail. Click pe Next.
alegerea parolei pentru contul de messaging windows

6. La Outgoing (SMTP) mail server scrieți numele domeniului dvs. Bifați rubricile Outgoing server requires authentication și Use the same user name and password for sending e-mail. Click pe Next.
setare outgoing pentru contul de messaging

7. La rubrica Automatic Send/Receive selectați de preferat Manually sau dacă doriți ca telefonul/PDA-ul să verifice singur e-mailurile selectați intervalul de timp dorit. Click pe Finish.
alegerea tipului de raspuns pentru e-mail - automatic sau manual

Scroll to Top