Configurare Windows Mobile 7

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Windows Mobile 7.

1. Click pe butonul Mail Setup.
2

2. Click pe other account.
Windows Mobile Phone 7

3. La E-mail address scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password parola contului de e-mail apoi apăsați sign in, veți primi un mesaj de eroare, apăsați apoi try again și în sfârșit apare butonul de care aveți nevoie, advanced. Click pe el.
Windows Mobile Phone 7

4. Click pe Internet e-mail account.
Windows Mobile Phone 7

5. La Account name scrieți adresa de e-mail, la Your name scrieți numele sau firma dvs, la Incoming e-mail server scrieți numele domeniului dvs., selectați IMAP4 de la Account Type, la User name scrieți adresa întreagă de e-mail, la Password scrieți parola contului de e-mail, la Outgoing (SMTP) e-mail server scrieți domeniul dvs. Bifați Outgoing server requires authentication și Use the same user name and password for sending e-mail. Click pe sign in.
Windows Mobile Phone 7

Contul de e-mail a fost creat

6. Dați click pe butonul Home pentru a reveni la meniul principal și click pe nume@domeniu.ro. Contul dvs. creat va apărea și va începe sincronizarea contului de e-mail.
Windows Mobile Phone 7

Setări corecte dar nu puteți trimite e-mail?

Dacă ați efectuat toate setările conform instrucțiunilor și nu puteți trimite e-mail dar puteți primi, la Outgoing Server Port puneți 26 în loc de 25 (RDS și Romtelecom în special filtrează portul 25).

none