Configurare Windows
Mobile 7

Configurare Email

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Windows Mobile 7.

1. Click pe butonul Mail Setup.
aplicatie e-mail telefon cu windows

2. Click pe other account.

adaugarea unui cont nou de e-mail telefon cu windows

3. La E-mail address scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password parola contului de e-mail apoi apăsați sign in, veți primi un mesaj de eroare, apăsați apoi try again și în sfârșit apare butonul de care aveți nevoie, advanced. Click pe el.
inregistrarea adresa de e-mail telefon cu windows

4. Click pe Internet e-mail account.
setari avansate pentru contul de e-mail

5. La Account name scrieți adresa de e-mail, la Your name scrieți numele sau firma dvs, la Incoming e-mail server scrieți numele domeniului dvs., selectați IMAP4 de la Account Type, la User name scrieți adresa întreagă de e-mail, la Password scrieți parola contului de e-mail, la Outgoing (SMTP) e-mail serverscrieți domeniul dvs. Bifați Outgoing server requires authentication și Use the same user name and password for sending e-mail. Click pe sign in.
exemplu creare cont windows phone

Contul de e-mail a fost creat

6. Dați click pe butonul Home pentru a reveni la meniul principal și click pe nume@domeniu.ro. Contul dvs. creat va apărea și va începe sincronizarea contului de e-mail.
exemplu e-mail creat pe windows phone

Scroll to Top