Configurare Outlook 2010

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Office Outlook 2010.

1. Când deschideți pentru prima dată Outlook 2010 sunteți întrebat dacă doriți configurarea unui cont de e-mail. Click pe Yes și apoi pe Next.

2. În această fereastră selectați opțiunea Manually configure server settings or additional server types apoi apăsați pe butonul Next.
Configurare client Outlook Office 2010

3. În fereastra următoare selectați Internet E-mail apoi dați click pe Next.
Configurare client Outlook Office 2010

3. În această fereastră completați toate câmpurile ca în imaginea de mai jos dar completând cu datele contului dvs. După aceea apăsați butonul More Settings…
Configurare client Outlook Office 2010

4. Dați click pe tab-ul Outgoing Server și bifați My outgoing server (SMTP) requires authentication și Use same settings as my incoming mail server. Dați click pe OK pentru a închide fereastra apoi dați click pe butoanele Next și Finish.
Configurare client Outlook Office 2010

Setări corecte dar nu puteți trimite e-mail?

Dacă ați efectuat toate setările conform instrucțiunilor și nu puteți trimite e-mail dar puteți primi, la Outgoing Server Port puneți 26 în loc de 25 (RDS și Romtelecom în special filtrează portul 25).

none