Configurare Apple Mail

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Apple Mail.

Abonați-vă la canalul nostru

1. Mergeți în meniu la Mail apoi Add Account... și selectați din fereastra deschisă opțiunea Other Mail Account... În noua fereastră completați Nume, adresă de e-mail și parola contului de e-mail.

2. La Account Type selectați POP sau IMAP. La rubrica Incoming Mail Server scrieți numele domeniului dvs, la User Name adresa întreagă de e-mail. Click pe Continue.

3. La rubrica Authentication selectați Password. Click pe Continue.

4. La Description puneți un nume generic pentru contul de e-mail (puteți pune adresa de e-mail). La rubrica Outgoing Mail Server scrieți numele domeniului dvs. Bifați Use Authentication iar la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail. La Password scrieți parola contului de e-mail. Click pe Continue.

5. Mergeți în meniu la Mail/Preferences, click pe Accounts apoi pe contul de e-mail setat. În dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) click și selectați Edit SMTP Server List… Click pe contul de e-mail în partea de sus și apoi pe butonul Advanced. Bifați Use custom port și scrieți 26, la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail și la Password parola contului de e-mail. Click pe OK.

 

Scroll to Top