Configurare
Apple Mail

Configurare Email

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Apple Mail.

1. Mergeți în meniu la Mail apoi Add Account... și selectașți din fereastra deschisă opțiunea Other Mail Account... În noua fereastră completați Nume, adresă de e-mail și parola contului de e-mail.
configurarea unui cont de e-mail pe macbook

2. La Account Type selectați POP sau IMAP. La rubrica Incoming Mail Server scrieți numele domeniului dvs, la User Name adresa întreagă de e-mail. Click pe Continue.
alegere tip de cont incoming mail server

3. La rubrica Authentication selectați Password. Click pe Continue.
setare sercuritate si parola cont incoming mail

4. La Description puneți un nume generic pentru contul de e-mail (puteți pune adresa de e-mail). La rubrica Outgoing Mail Server scrieți numele domeniului dvs. Bifați Use Authentication iar la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail. La Password scrieți parola contului de e-mail. Click pe Continue.
creare cont outgoing mail server

5. Mergeți în meniu la Mail/Preferences, click pe Accounts apoi pe contul de e-mail setat. În dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) click și selectați Edit SMTP Server List… Click pe contul de e-mail în partea de sus și apoi pe butonul Advanced. Bifați Use custom port și scrieți 26, la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail și la Password parola contului de e-mail. Click pe OK.
setari avansate pentru contul de e-mail

Scroll to Top