Configurare e-mail
pe Apple Mail

build product

După ce ai creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmărește instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Apple Mail.

chatbot

1 Mergi în meniu la Mail apoi Add Account… și selectează din fereastra deschisă opțiunea Other Mail Account… În noua fereastră completează Nume, adresă de e-mail și parola contului de e-mail.

configurare apple mail 1a

2 La Account Type selectează POP sau IMAP (recomandăm să folosești IMAP). La rubrica Incoming Mail Server scriei numele domeniului tău, la User Name adresa întreagă de e-mail. Clic pe Continue.

configurare apple mail 1

3 La rubrica Authentication selectează Password. Clic pe Continue.

configurare apple mail 2

4 La Description pune un nume generic pentru contul de e-mail (poți pune adresa de e-mail). La rubrica Outgoing Mail Server scriei numele domeniului tău. Bifează Use Authentication iar la User Name scriei adresa întreagă de e-mail. La Password scrie parola contului de e-mail. Clic pe Continue.

configurare apple mail 4

5 Mergi în meniu la Mail/Preferences, clic pe Accounts apoi pe contul de e-mail setat. În dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) clic și selectează Edit SMTP Server List… Clic pe contul de e-mail în partea de sus și apoi pe butonul Advanced. Bifează Use custom port și scriei 26, la User Name scriei adresa întreagă de e-mail și la Password parola contului de e-mail. Clic pe OK.

configurare apple mail 5