Configurare e-mail
pe Apple Mail

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Apple Mail.

1 Mergeți în meniu la Mail apoi Add Account… și selectați din fereastra deschisă opțiunea Other Mail Account… În noua fereastră completați Nume, adresă de e-mail și parola contului de e-mail.


2
La Account Type selectați POP sau IMAP (recomand[m s[ folosi’i IMAP). La rubrica Incoming Mail Server scrieți numele domeniului dvs, la User Name adresa întreagă de e-mail. Clic pe Continue.

3 La rubrica Authentication selectați Password. Clic pe Continue.


4
La Description puneți un nume generic pentru contul de e-mail (puteți pune adresa de e-mail). La rubrica Outgoing Mail Server scrieți numele domeniului dvs. Bifați Use Authentication iar la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail. La Password scrieți parola contului de e-mail. Clic pe Continue.

5 Mergeți în meniu la Mail/Preferences, clic pe Accounts apoi pe contul de e-mail setat. În dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) clic și selectați Edit SMTP Server List… Clic pe contul de e-mail în partea de sus și apoi pe butonul Advanced. Bifați Use custom port și scrieți 26, la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail și la Password parola contului de e-mail. Clic pe OK.