Configurare Apple Mail

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Apple Mail.

Configurare Apple Mail

2. La Account Type selectați POP sau IMAP. La rubrica Incoming Mail Server scrieți numele domeniului dvs, la User Name adresa întreagă de e-mail. Click pe Continue.

Configurare Apple Mail

3. La rubrica Authentication selectați Password. Click pe Continue.
Configurare Apple Mail

4. La Description puneți un nume generic pentru contul de e-mail (puteți pune adresa de e-mail). La rubrica Outgoing Mail Server scrieți numele domeniului dvs. Bifați Use Authentication iar la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail. La Password scrieți parola contului de e-mail. Click pe Continue.
Configurare Apple Mail
5. Mergeți în meniu la Mail/Preferences, click pe Accounts apoi pe contul de e-mail setat. În dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) click și selectați Edit SMTP Server List… Click pe contul de e-mail în partea de sus și apoi pe butonul Advanced. Bifați Use custom port și scrieți 26, la User Name scrieți adresa întreagă de e-mail și la Password parola contului de e-mail. Click pe OK.
Configurare Apple Mail

Setări corecte dar nu puteți trimite e-mail?

Dacă ați efectuat toate setările conform instrucțiunilor și nu puteți trimite e-mail dar puteți primi, la Outgoing Server Port puneți 26 în loc de 25 (RDS și Romtelecom în special filtrează portul 25).

none