Configurare e-mail
pe iPhone/iPad

build product

După ce ai creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmărește instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în iPhone și iPad.

chatbot
1 Apasă pe butonul Settings

2 Apasă pe Mail

iPhone-email-01

3 Apasă pe butonul Accounts

iPhone-email-02

4 Apasă pe butonul Add Accoun

iPhone-email-03

5 Apasă pe butonul Other

iPhone-email-04

6 Apasă pe butonul Add Mail Account

iPhone-email-05

7 La rubrica Name scrie numele și prenumele tău. La Address adresa întreagă de e-mail, la Password parola contului de e-mail iar la Description adresa de e-mail (sau orice altceva). Apasă pe Next.

iPhone-email-06

8 Selectează IMAP sau POP (recomandăm IMAP). La rubrica Name scrie numele și prenumele tău., la E-mail adresa întreagă de e-mail, la Password parola contului de e-mail.

INCOMING MAIL SERVER
La Host Name scrie numele domeniului tău., la Username scrie adresa întreagă de e-mail iar la Password scrie parola contului de e-mail.

OUTGOING MAIL SERVER
La Host Name scrie numele domeniului tău., la Username scrie adresa întreagă de e-mail iar la Password scrie parola contului de e-mail. Apasă pe Next.

iPhone-email-07

9 Dacă pe acest domeniu nu ai instalat un certificat SSL îți va apărea un pop-up ca în imaginea de mai jos. Apasă pe Continue

iPhone-email-08

10 Apasă pe Save

iPhone-email-09

11  Apasă pe numele contului de e-mail

iPhone-email-10

12 Apasă pe Account

iPhone-email-11

13 Apasă pe SMTP

iPhone-email-12

14 Apasă pe numele domeniului care apare la PRIMARY SERVER

iPhone-email-13

15  Dacă nu ai instalat un certificat SSL pe acest domeniu debifează opțiunea Use SSL. La Server Port trece 26. Apasă pe Done

iPhone-email-14

16 Apasă pe Account din stânga sus pentru a reveni la setările contului și din partea de jos apasă pe Advanced.
Dacă nu ai instalat un certificat SSL pe acest domeniu debifează opțiunea Use SSL.

iPhone-email-15

17  Apasă pe Account din stânga sus apoi pe Done din dreapta sus iar contul de e-mail este configurat și poate fi folosit.

Pentru a sincroniza e-mailurile trimise de pe iPhone/iPad/iPod cu serverul atunci când folosești IMAP, procedează astfel:
a) mergi în Settings, apoi clic pe Mail, Contacts, Calendars
b) clic pe contul de e-mail, apoi pe Account, clic pe Advanced și la Mailbox Behaviors clic pe Sent Mailbox apoi din rubrica On the Server selectează Sent.