Configurare e-mail
pe iPhone/iPad

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în iPhone și iPad.

1 Apăsați pe butonul Settings
2 Apăsați pe Mail
3 Apăsați pe butonul Accounts
4 Apăsați pe butonul Add Account
5 Apăsați pe butonul Other
6 Apăsați pe butonul Add Mail Account
7 La rubrica Name scrieți numele și prenumele dvs.La Address adresa întreagă de e-mail, la Password parola contului de e-mail iar la Description adresa de e-mail (sau orice altceva). Apăsați pe Next.
8 Selectați IMAP sau POP (recomandăm să alegeți IMAP). La rubrica Name scrieți numele și prenumele dvs., la E-mail adresa întreagă de e-mail, la Password parola contului de e-mail. INCOMING MAIL SERVER La Host Name scrieți numele domeniului dvs., la Username scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password scrieți parola contului de e-mail. OUTGOING MAIL SERVER La Host Name scrieți numele domeniului dvs., la Username scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password scrieți parola contului de e-mail. Apăsați pe Next.
9 Dacă pe acest domeniu nu aveți instalat un certificat SSL vă va apărea un pop-up ca în imaginea de mai jos. Apăsați pe Continue
10 Apăsați pe Save
11  Apăsați pe numele contului de e-mail
12 Apăsați pe Account
13 Apăsați pe SMTP
14 Apăsați pe numele domeniului care apare la PRIMARY SERVER
15  Dacă nu aveți instalat un certificat SSL pe acest domeniu debifați opțiunea Use SSL. La Server Port treceți 26. Apăsați pe Done
16 Apăsați pe Account din stânga sus pentru a reveni la setările contului și din partea de jos apăsați pe Advanced. Dacă nu aveți instalat un certificat SSL pe acest domeniu debifați opțiunea Use SSL.
17  Apăsați pe Account din stânga sus apoi pe Done din dreapta sus iar contul de e-mail este configurat și poate fi folosit. Pentru a sincroniza e-mailurile trimise de pe iPhone/iPad/iPod cu serverul atunci când folosiți IMAP, procedați astfel: a) mergeți în Settings, apoi click pe Mail, Contacts, Calendars b) click pe contul de e-mail, apoi pe Account, click pe Advanced și la Mailbox Behaviors click pe Sent Mailbox apoi din rubrica On the Server selectați Sent.