Configurare
Android E-mail

Configurare Email

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Android E-mail.

1. Deschideți aplicația E-mail.
android e-mail

2. În fereastra nouă scrieți adresa întreagă de e-mail și în căsuța a doua parola contului de e-mail apoi apăsați butonul Next.
configurarea unui cont de e-mail pe android

3. Apăsați butonul IMAP.
alegerea tipului de cont e-mail  android

4. La Username scrieți adresa întreagă de e-mail, la Password scrieți parola contului de e-mail, la IMAP server scrieți numele domeniului dvs., la Port lăsați 143, la Security type selectați None. Apăsați pe Next.
crearea unui cont nou de e-mail pe android

5. La SMTP server scrieți numele domeniului, la Port scrieți 26, la Security type selectați None, bifați Require sign-in și la Username scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password scrieți parola contului de e-mail. Apăsați pe Next.
setari outgoing server android

6. În această fereastră puteți stabili la E-mail checking frequency la ce interval să se verifice automat dacă ați primit e-mailuri noi. Puteți bifa ca acest cont să fie contul principal atunci când vreți să trimiteți un e-mail (în cazul în care aveți configurate mai multe conturi de e-mail pe telefon). Puteți bifa Notify me when e-mail arrives pentru a fi notificat atunci când primiți un e-mail nou. Apăsați pe Next.
setare primire e-mail la un interval de timp preselectat

7. Puteți pune un nume contului de e-mail (recomandat în cazul în care aveți mai multe conturi de e-mail setate în telefon) – scrieți adresa întreagă de e-mail). La Your name scrieți Nume Prenume sau nume Firma/Site (ce doriți să apară la From destinatarului). Apăsați pe Done.
setare nume pentru un cont de e-mail

Scroll to Top