Configurare e-mail
pe Android E-mail

build product

După ce ai creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmărește instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Android E-mail.

chatbot
1 Deschide aplicația E-mail.
android-email-1
2 În fereastra nouă scrie adresa întreagă de e-mail și în căsuța a doua parola contului de e-mail apoi apasă butonul Next.
android-email-2
3 Apasă butonul IMAP.
android-email-3
4 La Username scrie adresa întreagă de e-mail, la Password scriei parola contului de e-mail, la IMAP server scriei numele domeniului tău, la Port lasă 143, la Security type selectează None. Apasă pe Next.
android-email-4
5  La SMTP server scrie numele domeniului, la Port scrie 26, la Security type selectează None, bifează Require sign-in și la Username scrie adresa întreagă de e-mail iar la Password scrie parola contului de e-mail. Apasă pe Next.
android-email-5
6 În această fereastră poți stabili la E-mail checking frequency la ce interval să se verifice automat dacă ai primit e-mailuri noi. Poți bifa ca acest cont să fie contul principal atunci când vrei să trimiți un e-mail (în cazul în care ai configurate mai multe conturi de e-mail pe telefon). Poți bifa Notify me when e-mail arrives pentru a fi notificat atunci când primești un e-mail nou. Apasă pe Next.
android-email-6
7 Poți pune un numele contului de e-mail (recomandat în cazul în care ai mai multe conturi de e-mail setate în telefon) – scrie adresa întreagă de e-mail). La Your name scrie Nume Prenume sau nume Firmă/Site (ce vrei să apară la From destinatarului). Apasă pe Done.
android-email-7