Configurare Android E-mail

După ce ați creat o adresă de e-mail cu ajutorul butonului E-mail accounts din cPanel, urmăriți instrucțiunile de mai jos pentru a configura contul de e-mail în Android E-mail.

Abonați-vă la canalul nostru

1. Deschideți aplicația E-mail.

2. În fereastra nouă scrieți adresa întreagă de e-mail și în căsuța a doua parola contului de e-mail apoi apăsați butonul Next.

3. Apăsați butonul IMAP.

4. La Username scrieți adresa întreagă de e-mail, la Password scrieți parola contului de e-mail, la IMAP server scrieți numele domeniului dvs., la Port lăsați 143, la Security type selectați None. Apăsați pe Next.

5. La SMTP server scrieți numele domeniului, la Port scrieți 26, la Security type selectați None, bifați Require sign-in și la Username scrieți adresa întreagă de e-mail iar la Password scrieți parola contului de e-mail. Apăsați pe Next.

6. În această fereastră puteți stabili la E-mail checking frequency la ce interval să se verifice automat dacă ați primit e-mailuri noi. Puteți bifa ca acest cont să fie contul principal atunci când vreți să trimiteți un e-mail (în cazul în care aveți configurate mai multe conturi de e-mail pe telefon). Puteți bifa Notify me when e-mail arrives pentru a fi notificat atunci când primiți un e-mail nou. Apăsați pe Next.

7. Puteți pune un nume contului de e-mail (recomandat în cazul în care aveți mai multe conturi de e-mail setate în telefon) – scrieți adresa întreagă de e-mail). La Your name scrieți Nume Prenume sau nume Firma/Site (ce doriți să apară la From destinatarului). Apăsați pe Done.

Scroll to Top