Host-Age.ro Blog

Pe ce loc este site-ul meu? Statistici detaliate pentru site-uri web

25/10/2011, Scris de 0 comment

Care este PageRank-ul siteului meu? Cate pagini a indexat Google sau Bing? Cati utilizatori au adaugat site-ul in Delicious sau Digg? Site-ul este listat in Dmoz sau Yahoo! Directory? Cand a accesat Google ultima data site-ul meu? Care este valoarea domeniului?

La toate aceste intrebari va poate oferi raspunsul un tool online numit rankcheck.org Pur si simplu introduceti adresa site-ului, asteptati cateva secunde, si veti avea acces la datele de mai sus.

 

opensiteexplorer.org, dezvoltat de echipa SeoMoz, va ofera statistici detaliate referitoare la autoritatea unei pagini, a unui domenii, paginile care trimit spre domeniul respectiv, listarea pe retele sociale, numarul de tweet-uri si de “+1”. Pentru acces la mai multe statistici, este necesara crearea unui cont (costul lunar porneste de la 99$, existand si o perioada de trial).

In fine, un alt tool foarte util este woorank.com, care face recomandari referitoare la imbunatatirea codului si a continutului pentru pozitionarea mai buna in motoare de cautare. Analiza include atat recomandari “in-site” (url, densitate continut, titluri, meta-tag-uri), cat si recomandari “off-site” (popularitate, prezenta in directoare web, prezenta in social media).

Adăugați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.