Care este PageRank-ul siteului meu? Cate pagini a indexat Google sau Bing? Cati utilizatori au adaugat site-ul in Delicious sau Digg? Site-ul este listat in Dmoz sau Yahoo! Directory? Cand a accesat Google ultima data site-ul meu? Care este valoarea domeniului?

La toate aceste intrebari va poate oferi raspunsul un tool online numit rankcheck.org Pur si simplu introduceti adresa site-ului, asteptati cateva secunde, si veti avea acces la datele de mai sus.

exemplu rank cheek pentru un site

 

opensiteexplorer.org, dezvoltat de echipa SeoMoz, va ofera statistici detaliate referitoare la autoritatea unei pagini, a unui domenii, paginile care trimit spre domeniul respectiv, listarea pe retele sociale, numarul de tweet-uri si de “+1”. Pentru acces la mai multe statistici, este necesara crearea unui cont (costul lunar porneste de la 99$, existand si o perioada de trial).

interfara site explorer

In fine, un alt tool foarte util este woorank.com, care face recomandari referitoare la imbunatatirea codului si a continutului pentru pozitionarea mai buna in motoare de cautare. Analiza include atat recomandari “in-site” (url, densitate continut, titluri, meta-tag-uri), cat si recomandari “off-site” (popularitate, prezenta in directoare web, prezenta in social media).

interfata woorank

Scroll to Top