Reseller web hosting este, potrivit Wikipedia o forma de hosting in cadrul careia proprietarul contului are posibilitatea de a revinde hosting unor terte parti, gazduindu-le astfel siteurile/fisierele pe contul de hosting alocat.

O forma ideala de hosting, dedicata atat agentiilor web si dezvoltatorilor, dar si celor care doresc sa castige din gazduirea web, fara a avea resursele necesarii deschiderii unei companii dedicate.

Host-Age.ro este prima companie din Romania care a lansat programul de reseller gazduire web iata un motiv bun pentru a ne alege ca providerul tau de hosting!

Pachetele de reseller hosting includ oferte incepand cu 3GB spatiu si 20GB trafic (de la 59.99 lei lunar) pana la 40GB spatiu si 300GB trafic (399.99 lei lunar). Toate pachetele au numar nelimitat de domenii ce pot fi gazduite, conturi de email si baze de date.

Beneficiati de garantie 100% a serviciilor oferite si aveti posibilitatea de a cere returnarea platii in 30 de zile. Aflati detalii despre oferta de reseller hosting oferita de Host-Age.ro.

Reseller web hosting

Scroll to Top