Intr-o zona IT precum cea a web hosting-ului, in care lucrurile evolueaza in mod surprinzator si permanent apar noi upgrade-uri si noi flow-uri de securitate, este esential sa ai incredere in persoana/compania care se ocupa hosting pentru serviciile online pe care le oferi.

Va prezentam pe parcursul acestui articol trei motive esentiale pentru care recomandam o solutie de gazduire web administrabila decat una “in-house”.

1. Utilizare optima a infrastructurii. Economisirea resurselor

O infrastructura IT interna care are web hosting-ul ca parte componenta presupune atat costuri mari de achizitie, cat si costuri periodice de mentenanta. In plus, aceste costuri trebuie sa includa si cheltuielile legate de personal – fie sunt angajati profestionisti strict pe aceasta zona, fie echipa de IT va fi defocusata, prin orientarea intr-o directie suplimentara, care necesita un efort insemnat de atentie si timp.

2. Performanta crescuta. Data Center vs Solutie in-house

Companiile de hosting au un focus clar in ceea ce priveste investitiile: sa cumpere continuu echipamente mai bune, care sa le poate permite sa furnizeze servicii de calitate. Multumita unor data-centere extrem de bine puse la punct, companiile de hosting pot oferi servicii de gazduire web net superioare celor oferite de o solutie “in-house”

3. Experienta in web-hosting. Non-Stop

Va permiteti o echipa IT care sa fie disponibila 24 de ore din 24? Ei bine, pentru o companie de gazduire web, este esential sa fie permanent “cineva la butoane”, astfel incat problemele si „down-time-urile” sa fie rezolvate in cateva momente. Ati putea spune asta despre o solutie in-house customizata?

Iata doar trei dintre motivele pentru care va recomandam sa apelati la o companie de web-hosting profesionista.

Scroll to Top