Mai știți ceva despre domeniul dvs. .ro?

Mai știți ceva de domeniul .ro

Am constatat că mulți clienți au ignorat pur și simplu problema domeniilor .ro deținute și, după trecerea la plata anuală, acestea au fost suspendate de către RoTLD pentru că nu fuseseră reînnoite. Având domeniul suspendat, site-ul precum și e-mailurile asociate domeniului nu mai sunt funcționale. Vestea bună este totuși că din momentul expirării aveți la dispoziție 90 de zile pentru a reînnoi domeniul pentru minimum un an.

Ce aveți de făcut în cazul în care dețineți un domeniu .ro pe care nu l-ați reînnoit de curând?

În primul rând verificați unde este administrat și data de expirare. Puteți face asta folosind Whois-ul de pe rotld.ro Click aici.

Verificați (și dacă este cazul actualizați) adresa de e-mail asociată domeniului. Puteți verifica adresa tot cu ajutorul Whois-ului iar modificarea o puteți face din contul de pe https://rotld.ro/domadmin

Dacă domeniul nu este în administrarea Host-Age.ro puteți să-l transferați la noi foarte simplu. Tot ce vă trebuie este ”Cheia de transfer la alt registrar” pe care o puteți obține de pe www.rotld.ro. În pagina Transfer domenii aveți un film explicativ despre cum puteți obține această cheie. După transferarea domeniului la Host-Age.ro îl puteți reînnoi pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 9 ani. Prețul anual în acest moment este de 40 de lei + TVA.

Articole recente