1. Costurile de implementare/activare cont
  Unii provideri de hosting percep o “taxa de activare” a contului de gazduire web, care este mentionata doar in ultimul pas, al platii sau pe factura lunara. Daca nu sunteti sigur care este valoarea acesteia, intrebati inainte de a incheia un contract. In cazul companiei de gazduire web Host-Age.ro, costurile de activare cont sunt zero.
 2. Costurile de suport tehnic
  Ati fost atras de acel tagline care mentiona “suport tehnic gratuit 24 de ore din 24”. Dar ce tip de suport tehnic este gratuit? Unii provideri ofera doar suport prin email sau ticketing in mod gratuit, iar cel telefonic/chat este disponibil doar contra-cost sau pe o durata limitata de timp.
 3. Proprietatea domeniilor inregistrate
  Domeniile sunt inregistrate pe numele dumneavoastra sau al companiei de hosting? Daca raspunsul este varianta a 2-a, este posibil sa apara niste costuri semnificative in momentul in care doriti transferarea dreptului de proprietate. In cazul companiei de hosting Host-Age.ro, toate domeniile web sunt inregistrate pe numele clientului, persoana fizica sau juridica.
 4. Upgrade/downgrade abonament de hosting
  Care sunt costurile in cazul unui upgrade al abonamentului de hosting web? Daca in aceasta situatie, majoritatea companiilor nu taxeaza suplimentar, in cazul unui downgrade (transferul al un pachet de hosting cu un tarif mai mic) poate fi conditionat de plata unei sume fixe, de reactivare.
 5. Extensii de spatiu/trafic pe abonamentul rezistent
  Sa presupunem ca intr-o luna ati depasit traficul alocat, dar nu doriti trecerea la un abonament superior, ci doar cumpararea unui trafic aditional, pentru luna in cauza. Este posibil acest lucru? Daca da, care sunt preturile pentru fiecare 1 GB suplimentar?
 • Speram ca informatiile de mai sus sa va ajute in alegerea celei mai bune oferte de web hosting. (Intre noi fie vorba, intotdeauna cea mai buna oferta o veti gasi la Host-Age.ro

 • Fiind in prag de Sarbatori Pascale, va dorim un Paste Fericit, ganduri bune si vesti optimiste!

 

Scroll to Top