• Continuitatea operationala a unui provider de web hosting este esentiala pentru clientii sai. Indiferent ca este furtuna, tsunami, cutremur sau alt dezastru natural, data-center-ul trebuie sa asigura functionarea website-urilor la parametrii optimi.
  • Un exemplu in acest sens il constituie un eveniment nedorit, intamplat la sfarsitul lunii trecute, pe Coasta de Est a Statelor Unite: un cutremur cu magnitudinea 6, care si-a facut simtita prezenta timp de cateva secunde.
  • Desi cutremurul s-a resimtit in data-centerele unor companii precum HostGator sau Hosting.com, impactul asupra site-urilor gazduite a fost minim (cu anumiti timpi scazuti in accesarea siteurilor, dar fara down-times).
  • Serverele Host-Age.ro sunt aflate intr-un data-center din Bucuresti, cu grad ridicat de securitate, cu instalatie de climatizare, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generator Diesel folosit in cazul intreruperii energiei electrice (cititi mai multe in pagina dedicata, despre infrastructura de web-hosting).
  • Iata un alt motiv pentru a alege un provider de web hosting cu 10 ani experienta in Romania. Host-Age.ro, desigur. 😉

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top