eCommerce: Certificate SSL – Secure Sockets Layer

Certificate SSL

Indiferent că suntem în era web 1.0, web 2.0, irc, blogging sau social media, ecommerce-ul este într-o continuă evoluție, oferind oamenilor o variantă simplă și în același timp completă pentru a-și face cumpărăturile. Pe de altă parte, în majoritatea situațiilor, un cumpărător nu va avea încredere într-o platformă online ce nu-i oferă condițiile necesare pentru plăți securizate.

Ei bine, aici intervine SSL – protocol criptografic ce permite comunicații sigure pe Internet. Acesta criptează datele folosind două chei: una publica și una privată, cunoscută doar de destinatarul mesajului. După schimbarea cheilor prin intermediul criptării publice, are loc transmiterea de trafic criptat prin sistemul cheilor simetrice. Mai multe detalii despre sistemul de funcționare veți afla în materialul dedicat din cadrul Wikipedia – https://ro.wikipedia.org/wiki/Securitatea_nivelului_de_transport

Host-Age.ro va oferă posibilitatea activării unor astfel de certificate, cu prețuri cuprinse între 79 și 1999 lei/an. Certificatele sunt oferite prin intermediul GeoTrust, care este în lume al doilea mare furnizor de certificate ssl. Mai mult de 100.000 de clienți din peste 150 de țări au încredere în GeoTrust pentru a-și desfășura activitatea prin Internet. Companii precum HP, Harley-Davidson, General Motors sau Old Navy folosesc certificate SSL de la GeoTrust.

Aflați detalii despre certificatele SSL sau contactați-ne pentru detalii suplimentare.