Certificate SSL

Indiferent ca suntem in era web 1.0, web 2.0, irc, blogging sau social media, ecommerce-ul este intr-o continua evolutie, oferind oamenilor o varianta simpla si in acelasi timp completa pentru a-si face cumparaturile. Pe de alta parte, in majoritatea situatiilor, un cumparator nu va avea incredere intr-o platforma online ce nu-i ofera conditiile necesare pentru plati securizate.

Ei bine, aici intervine SSL – protocol criptografic ce permite comunicatii sigure pe Internet. Acesta cripteaza datele folosind doua chei: una publica si una privata, cunoscuta doar de destinatarul mesajului. Dupa schimbarea cheilor prin intermediul criptarii publice, are loc transmiterea de trafic criptat prin sistemul cheilor simetrice. Mai multe detalii despre sistemul de functionare veti afla in materialul dedicat din cadrul wikipedia – http://ro.wikipedia.org/wiki/Securitatea_nivelului_de_transport

Host-Age.ro va ofera posibilitatea activarii unor astfel de certificate, cu preturi cuprinse intre 79 si 1999 lei/an. Certificatele sunt oferite prin intermediul GeoTrust, care este in lume al doilea mare furnizor de certificate ssl. Mai mult de 100.000 de clienti din peste 150 de tari au incredere in GeoTrust pentru a-si desfasura activitatea prin Internet. Companii precum HP, Harley-Davidson, General Motors sau Old Navy folosesc certificate SSL de la GeoTrust.

Aflati detalii despre certificatele SSL pe host-age.ro sau contactati-ne pentru detalii suplimentare.

 

Scroll to Top