De fapt… nu oferim cel mai ieftin web hosting. Si nici nu ne dorim asta. Iata doar trei dintre factorii negativi care apar in momentul in care apelatii la serviciile aproape gratuite ale unei companii de web hosting:

  1. Downtime – degeaba aveti un site ok si spatiu mult pe server, daca site-ul nu este accesibil. Verificati periodic starea paginilor web – eventual apelati la un serviciu personalizat in acest sens.
  2. Trafic lunar – la fel, degeaba aveti spatiu pe server 10GB daca traficul lunar nu este direct proportional cu spatiul alocat. Si de cele mai multe ori in cazul ofertelor foarte ieftine, nu exista aceasta proportionalitate (spre exemplu, multe oferte se refera la 10GB spatiu pe server si… 10GB trafic lunar).
  3. Suport tehnic – email-ul la care primiti raspuns dupa o saptamana este semnul ca utilizati un serviciu de web hosting “cheap”. Informati-va, inainte de a semna un contract, referitoare la modalitatile de contact si timpul maxim de raspuns. Acest timp poate deveni critic de multe ori (spre exemplu, in situatia nefericita in care este hack-uit site-ul).

Iata doar trei dintre “durerile de cap” pe care le poate aduce un web hosting ieftin. La Host-Age.ro va asiguram de un raport extrem de echilibrat intre costurile si ofertele de web hosting.

Scroll to Top