Cel mai ieftin pachet de hosting

De fapt… nu oferim cel mai ieftin hosting. Și nici nu ne dorim asta. Iată doar trei dintre factorii negativi care apar în momentul în care apelații la serviciile aproape gratuite ale unei companii de web hosting:

  1. Downtime – degeaba aveți un site ok și spațiu mult pe server, dacă site-ul nu este accesibil. Verificați periodic starea paginilor web – eventual apelați la un serviciu personalizat în acest sens.
  2. Trafic lunar – la fel, degeaba aveți spațiu pe server 10GB dacă traficul lunar nu este direct proporțional cu spațiul alocat. Și de cele mai multe ori în cazul ofertelor foarte ieftine, nu există aceasta proporționalitate (spre exemplu, multe oferte se referă la 10GB spațiu pe server și… 10GB trafic lunar).
  3. Suport tehnic – email-ul la care primiți răspuns după o săptamână este semnul că utilizați un serviciu de web hosting “cheap”. Informați-vă, înainte de a semna un contract, referitoare la modalitățile de contact și timpul maxim de răspuns. Acest timp poate deveni critic de multe ori (spre exemplu, în situația nefericită în care este hack-uit site-ul).

Iată doar trei dintre “durerile de cap” pe care le poate aduce un hosting ieftin. La Host-Age.ro vă asigurăm de un raport extrem de echilibrat între costurile și ofertele de web hosting.