Știați că vă puteți mări câștigurile cu câteva sute până la câteva mii de euro pe an, prin afilierea din web hosting?

Mai întâi, ce înseamnă afilierea în web hosting. Dumneavoastră (afiliatul) promovați serviciile de găzduire web ale Host-Age.ro prin intermediul site-ului personal (poate un blog, în care scrieți un articol despre găzduirea web și puneți link spre serviciile Host-Age.ro), al forumurilor în care activați sau prin social-media (spre exemplu, recomandați serviciile pe Facebook). Un prieten/cunoscut/utilizator vede recomandarea dumneavoastră și contractează unul dintre serviciile recomandate. Sau, pentru început accesează link-ul special de afiliere și, după o perioadă (să zicem, o lună de zile) decide să cumpere serviciile respective. Dumneavoastră câștigați 10% din comenzile înregistrate de utilizator, pe toată perioada contractuală.

Iată o posibilă situație. Promovați serviciile și, o dată pe lună, cineva contractează un cont de web hosting, altcineva server virtual VPS și o altă persoană se orientează spre un server dedicat. Asta înseamnă că, printr-un efort minim, câștigați aproximativ 40 euro pe lună. Dacă continuați această activitate lunar, la cei 40 euro se adaugă, lună de lună, alți 40 de euro. Adică, de la 40 euro pe lună la început puteți ajunge la 450 euro pe luna la finalul anului. Adica aproximativ 3000 euro castiguri lunare.

Pentru a avea acces la sistemul de afiliere, vă invităm să vă înregistrați și veți primi link personalizat și bannere realizate profesionist, ce vor susține promovarea pe care o lansați. Detalii în pagina de afiliere hosting.

Scroll to Top