Host-Age.ro va ofera posibilitatea de a deveni afiliat si a castiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient sa aveti un cont creat la noi si sa inserati in paginile sitului dvs. un cod html care va afisa un banner sau un text cu link catre www.host-age.ro. Cand un vizitator va face click pe bannerul Host-Age.ro din situl dvs., in cookie va ramane aceasta informatie pentru 90 de zile. Chiar daca acel vizitator nu face o comanda de gazduire web in acel moment si se intoarce dupa cateva zile pe situl nostru sa efectueze comanda, sistemul de afiliere va inregistra comanda ca fiind din partea dvs. si astfel vi se va trece comisionul in cont.

Comisionul de 10% se acorda pe toata perioada in care clientul sau clientii adusi de dvs. vor achita pentru serviciile achizitionate.

Sistemul de afiliere este pentru urmatoarele servicii:

-orice pachet de Web hosting
-orice pachet de Reseller web
-orice plan de Server dedicat
-orice plan de VPS

Programul de afiliere va ofera 10% din valoarea oricarei comenzi

– statistici in timp real
– bannere realizate profesionist cu impact asupra vizitatorilor
– plata comisionului la timp

Interfata afiliere

Inscriere

Daca sunteti client Host-Age.ro trebuie sa va logati la https://www.host-age.ro/client/ si sa activati sistemul de afiliere. Daca nu sunteti client, trebuie sa va creati un cont in pagina https://www.host-age.ro/client/register.php

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top