web hosting realizat corectDe multe ori, in momentul in care iti dezvolti primul site, este destul de dificil sa alegi corect planul de hosting, astfel incat sa nu fie nici prea scump, comparativ cu ceea ce ai nevoie, dar sa nu aiba nici prea multe limitari. Iata in continuare trei dintre cele mai populare tipuri de site-uri si planurile de web hosting Host-Age.ro pe care le recomandam:

    1. Landing-Page: un astfel de mini-site este format, de obicei, din una-doua pagini de prezentare si un formular de contact. Acest landing-page se focuseaza pe prezentarea unui singur produs (spre exemplu, un tip de credit imobiliar, in cazul unei companii din domeniul financiar-bancar) si, prin interemediul formularului, colecteaza date despre vizitatori (genereaza lead-uri). Pentru promovarea unui astfel de landing-page sunt dezvoltate, in general, campanii CPC, care optimizeaza bugetul.
      In ceea ce priveste necesarul de hosting, recomandam pentru inceput pachetul Micro web hosting, care ofera 1GB spatiu de stocare, conturi de email, acces PHP si trafic nelimitat, pentru doar 5 lei pe luna (cu plata anuala). Pe masura ce necesarul de hosting creste, poti face upgrade la Standard web hosting.
    2. Micro-site: site de prezentare al unei companii de dimensiuni mici sau medii. Istoricul companiei, prezentarea produselor, informatii despre parteneriate, date de contact. Aceste site-uri pot contine fisiere PDF sau diverse alte materiale de prezentare oferite spre download, motiv pentru care recomandam pachetul Standard web hosting, cu 3GB spatiu de stocare, conturi de email si trafic nelimitate, pentru 18 lei pe luna (plata anuala). Daca cerintele de hosting cresc, se poate face upgrade la Medium web hosting.
    3. Site tematic. Site-urile de acest gen prezinta informatii detaliate despre un anumit topic – spre exemplu, produsele naturiste si recomandarile de utilizare. Tinand cont de specific, site-urile tematice sunt in continua crestere, motiv pentru care poti incepe cu un pachet de Medium web hosting, avand la dispozitie 8GB spatiu de server si trafic lunar nelimitat pentru 32.5 lei lunar (in cazul platii anuale). Pe masura ce site-ul creste (si implicit, si veniturile dintr-un astfel de site), poti face trecerea la pachetul Enterprise hosting, ce iti ofera 15 GB spatiu.
  • Pentru o prezentare completa a tuturor pachetelor de web hosting, acceseaza Web hosting Host-Age.ro.
Scroll to Top