Câștigați bani
cu afiliere hosting

Câștigați bani cu afiliere hosting

Host-Age.ro vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi în sistem și să inserați în paginile site-ului dvs. un cod html care va afișa un banner sau un text cu link către www.host-age.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul Host-Age.ro din site-ul dvs., în cookie va ramâne această informație pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă în acel moment și se întoarce dupa câteva zile pe site-ul nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea dvs. și astfel vi se va trece comisionul în cont.Comisionul de 5% se acordă pe toată perioada în care clienții aduși de dvs. vor achita pentru serviciile achiziționate.

Beneficii

Sistemul de afiliere este pentru următoarele servicii:

  • orice pachet de găzduire web
  • orice pachet de Reseller hosting
  • orice plan de Server dedicat
  • orice plan de VPS

Programul de afiliere vă oferă:

  • 5% din valoarea încasărilor de la clienții aduși de dvs. pe toată perioada în care clienții achită contravaloarea serviciilor
  • statistici în timp real
  • bannere realizate profesionist
  • plata comisionului la timp (suma minimă 200 lei)

Înscriere în sistemul de afiliere

Dacă sunteți client Host-Age.ro trebuie să vă logați la https://my.host-age.ro și să activați sistemul de afiliere.

Host-Age.ro vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi și să inserați în paginile sitului dvs. un cod html care va afișa un banner sau un text cu link catre www.host-age.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul Host-Age.ro din situl dvs., în cookie va rămâne această informație pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă de găzduire web în acel moment și se întoarce după câteva zile pe situl nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea dvs. și astfel vi se va trece comisionul în cont.

(mai mult…)