Am lansat programul de afiliere hosting

Host-Age.ro vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi și să inserați în paginile sitului dvs. un cod html care va afișa un banner sau un text cu link catre www.host-age.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul Host-Age.ro din situl dvs., în cookie va rămâne această informație pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă de găzduire web în acel moment și se întoarce după câteva zile pe situl nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea dvs. și astfel vi se va trece comisionul în cont.

Comisionul de 10% se acordă pe toată perioada în care clientul sau clienții aduși de dvs. vor achita pentru serviciile achiziționate.

Sistemul de afiliere este pentru urmatoarele servicii:
– orice pachet de găzduire web
– orice pachet de reseller hosting
– orice plan de server dedicat
– orice plan de VPS

Programul de afiliere vă oferă 10% din valoarea oricărei comenzi
– statistici în timp real
– bannere realizate profesionist cu impact asupra vizitatorilor
– plata comisionului la timp

Interfata afiliere

Înscriere

Dacă sunteți client Host-Age.ro trebuie sa vă logați la https://my.host-age.ro/ și să activați sistemul de afiliere. Dacă nu sunteți client, trebuie să vă creați un cont în pagina https://my.host-age.ro/register.php

2 thoughts on “Am lansat programul de afiliere hosting”

Comments are closed.

Scroll to Top