Host-Age.ro Web Hosting

Afiliere hosting

Host-Age.ro îți oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să ai un cont creat la noi în sistem și să inserezi în paginile site-ului tău. un cod html care va afișa un banner sau un text cu link către www.host-age.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul Host-Age.ro din site-ul tău, în cookie va ramâne această informație pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă în acel moment și se întoarce dupa câteva zile pe site-ul nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea ta și astfel vi se va trece comisionul în cont.
Comisionul de 5% se acordă pe toată perioada în care clientul sau clienții aduși de tine vor achita pentru serviciile achiziționate.

Sistemul de afiliere este pentru următoarele servicii:
-orice pachet de Hosting
-orice pachet de Reseller hosting
-orice plan de Server dedicat
-orice plan de VPS

Programul de afiliere hosting îți oferă:
- 5% din valoarea încasărilor de la clienții aduși de tine pe toată perioada în care clienții achită contravaloarea serviciilor
- statistici în timp real
- bannere realizate profesionist
- plata comisionului la timp (suma minimă 200 lei)

Plata sumelor rezultate din sistemul de afiliere se poate face doar către firme sau PFA-uri, nu și către persoane fizice!


Evidenta afiliere hosting

Înscriere în sistemul de afiliere hosting

Dacă ețti client Host-Age.ro trebuie să te loghezi la https://www.host-age.ro/client și să activezi sistemul de afiliere hosting.
Dacă nu ești client, trebuie să să creezi un cont în pagina https://www.host-age.ro/client/register.php