Hosting
cu 50% reducere

Servicii hosting ro – Host Age

Echipa noastră de experți te va ghida prin procesul de selectare a planului de hosting potrivit și-ți va oferi suport tehnic de încredere

Domenii .ro
Domenii .com
Domenii .eu
Servicii hosting ro – Host Age
Avem încrederea a 6000+ companii

Hosting optimizat pentru cele mai populare aplicații

Platforma noastră a fost complet optimizată pentru a oferi performanțe remarcabile aplicațiilor tale. Împreună cu LiteSpeed și LSCache îți oferim plugin-uri de cache ca site-ul tău să se încarce cât mai rapid.

WordPress
WordPress
Joomla
Joomla
PrestaShop
PrestaShop
Ellipse 6
OpenCart
Magento
Magento
Drupal
Drupal

Hosting optimizat pentru cele mai populare aplicații

Platforma noastră pentru servicii de web hosting a fost complet optimizată pentru a oferi performanțe remarcabile aplicațiilor tale. Împreună cu LiteSpeed și LSCache îți oferim plugin-uri de cache ca site-ul să se încarce cât mai rapid.

WordPress
WordPress
Joomla
Joomla
PrestaShop
PrestaShop
Ellipse 6
OpenCart
Magento
Magento
Drupal
Drupal
home-expand-mobile
2Vector

Beneficii exclusive
ale serviciilor
hosting în România

În România de peste
22 de ani

Suntem al doilea furnizor de hosting web din România ca vechime și găzduim peste 20.000 de site-uri. Aproape 80 de clienți folosesc serviciile noastre de peste 21 ani iar mai mult de 1.000 ne sunt clienți de peste 17 ani.
Din 2001, firmă 100% românească.

99.98% uptime. Garantat!

Pentru serviciile de hosting site folosim doar echipamente performante de la Dell ce oferă maximă stabilitate iar data center-ul aflat în România folosește multiple conexiuni la Internet. Serverele folosesc LiteSpeed & LSCache ca să ai viteze incredibile.

50% reducere pentru site-uri de cultură

Hosting web cu reducere pentru instituții culturale, școli sau fundații umanitare prin acordarea unei reduceri de 50% față de prețul standard. Cazurile umanitare pot primi web hosting gratuit.

Suport tehnic de calitate

Suportul tehnic este gratuit și nelimitat pentru toți clienții indiferent de serviciul activ. Fie că este vorba de hosting, domenii web, certificate SSL sau un server dedicat ori VPS, primești ajutor imediat.

security

Funcționalități
avansate de securitate

Hosting ce maximizează viteza site-ului web

Hosting rapid

Întrebări frecvente

Chiar și cele mai mici firme care vând produse sau servicii doar local au nevoie de un website precum și de o adresă de e-mail cu @domeniu.ro

Cine are nevoie de un serviciu sau de un produs în primul rând caută online așa ceva de aceea un web site ajută orice afacere, cât de mică. În plus, vă construiți credibilitate având un site și o adresă de e-mail pe acel domeniu.

Un site web este mult mai ușor și mai accesibil decât ați crede.

Suntem una dintre cele mai mari și vechi firme de hosting și înregistrare domenii din România. În cei peste 22 de ani de activitate am înregistrat peste 25.000 de domenii.

Suntem parteneri RoTLD pentru înregistrare domenii web .ro încă din anul 2002 iar prețul unui domeniu .ro este doar 6.4€+TVA pentru înregistrare și apoi din al doilea an 8.5€ + TVA pe an.

De asemenea, avem parteneriat de înregistrare domenii .eu direct cu EURid, autoritatea pentru domenii .eu.

Suntem atât de încrezători că îți vor plăcea serviciile noastre, prin urmare oferim 30 de zile garanție de rambursare a banilor pentru serviciile de hosting.

Nu trebuie să ne dai nici un fel de explicație dacă dorești să renunți iar a doua zi ai banii înapoi în cont.

În cei 18 ani de când am lansat această garanție (suntem primii din România care am oferit așa ceva) au cerut returnarea plății 7 clienți.

Host-Age.ro este furnizor de web hosting și înregistrare domenii din 2001, suntem a doua firmă ca vechime și încă activă cu aceste servicii din România. Am lucrat cu 7.000 de clienți, care găzduiesc peste 20.000 de site-uri și au înregistrat peste 25.000 de domenii web.

Raport preț-calitate. Te invităm să ne compari cu alții de pe piață.

Viteză suport. Îți răspundem la tichetele de asistență în cel mult 10 minute.

Gamă mare de domenii (peste 100, de la .ro sau .com, până la .de sau .tech)
Ai toate serviciile într-un singur loc: înregistrare domeniu, web hosting, VPS, servere dedicate, certificate SSL, administrare.

Uptime minimum garantat 99.98%

Găzduim pe servere ultra-performante doar cu SSD și mai nou cu NVMe.

Suntem primii din România care am oferit: reseller hosting, garanția 30 de zile banii înapoi, ofertă variată de certificate SSL și servere dedicate.

Am decis să nu oferim pachete „speciale” pentru hosting WordPress. Toate pachetele noastre de găzduire web (exceptând pachetul Basic) pot găzdui în condiții optime un site realizat în WordPress.

De ex. site-ul nostru, www.host-age.ro, este găzduit pe un pachet Standard.

Oferim pachete de web hosting cu LiteSpeed și astfel poți instala plugin-ul LiteSpeed Cache în WordPress care este cel mai performant plugin de cache. De asemenea, îți oferim și utilitarele AccelerateWP și PHP X-Ray care te ajută să optimizezi la maximum WordPress-ul.

Mai ai o întrebare?

Consultă baza noastră de cunoștințe